+381 (0)24/554-635 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Promocija novih doktora nauka na Univerzitetu Privredna akademija u Novom Sadu

23.05.2024.godine Novosti

Na Univerzitetu Privredna akademija u Novom Sadu, 22. maja 2024. godine održana je promocija novih doktora nauka koji su doktorirali u protekloj akademskoj godini na Univerzitetu.

U amfiteatru “Prof. dr Slavko Carić” na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment, Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu 21 kandidat koji je odbranio doktorsku disertaciju na Univerzitetu, tokom proteklih godinu dana, svečano je promovisan u doktora nauka. Ove godine, kandidati dolaze sa Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, Fakulteta za ekonomiju i inženjerski mandžment u Novom Sadu, Stomatološkog fakulteta u Pančevu, Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije u Beogradu i Fakulteta savremenih umetnosti u Beogradu.

Sve prisutne pozdravio je prof. dr Dragan Soleša, rektor Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, a svojim prisustvom svečanost je uveličao i prof. dr Milan Počuča, prorektor za nauku Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu i dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe. Svakog kandidata, kao i naučne doprinose disertacija, predstavili su njihovi mentori. Nakon predstavljanja zamenik rektora Univerziteta, prof. dr Dragan Soleša, svečano je uručio diplome i promovisao kandidate u doktore nauka.

Preuzmite sve slike sa Google Drive-a.

Otvori link

logo