+381 (0)24/554-635 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

MONITORING POSETA U OKVIRU PROJEKTA DUGEOR

23.03.2024.godine Novosti

U okviru projekta „Jačanje kapaciteta za implementaciju dualnog obrazovanja u sistemu visokog obrazovanja Gruzije – DUGEOR“ u periodu od 14. do 15. marta 2024. godine realizovana je monitoring poseta.

Monitoring projektnih aktivnosti izvršen je od strane projektnog menadžera tima Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, prodekanke za međunarodnu saradnju na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, prof. dr Marijane Mladenov, a domaćin sastanka je bio Gruzijski tehnički univerzitet. Tokom posete je izvršena evaluacija sprovođenja projektnih aktivnosti i saradnje članova konzorcijuma u kontekstu ostvarivanja ciljeva projekta. Učesnici monitoring posete su uz UBANS, bili predstavnici partnera iz Gruzije, Gruzijskog instituta za javne poslove (Georgian Institute of Public Affairs), Univerziteta za navigaciju u Batumiju (Batumi Navigation Teaching University), Državnog univerziteta Iakob Gogebašvili Telavi (Iakob Gogebashvili Telavi State University), Državne pomorske akademije Batumi (Batumi State Maritime Academy), (Georgian Technical University), Vengo grupe (Vengo Group), Šumi vinarije (Wine Company Shumi), Interlog (INTERLOGGEORGIA), Wilhelmsen kompanije u Gruziji (Wilhelmsen Ships Service Georgia), Ministarstva za obrazovanje i nauku Gruzije (Ministry of Education and Science of Georgia), Nacionalnog centra za unapređenje kvaliteta obrazovanja Gruzije (National Center For Educational Quality Enhancement) i Nacionalne agencije za šumarstvo (National Forest Agency).

DUGEOR je projekat izgradnje kapaciteta u visokom obrazovanju (CBHE) kategorije 3 čiji je cilj podržavanje napora Gruzije kao treće zemlje koja ne učestvuju punopravno u Erazmus programu, da kroz implementaciju dualnog obrazovanja u okviru sistema visokog obrazovanja odgovori društvenoekonomskim potrebama i obezbedi strukturno poboljšanje i inovacije u sektoru visokog obrazovanja.

logo