+381 (0)24/554-635 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

ČASOPIS "PRAVO - TEORIJA I PRAKSA" U KATEGORIJI M24

28.12.2023.godine Novosti

Poštovane koleginice i kolege, čitaoci i autori,

Čast nam je i zadovoljstvo da Vas obavestimo da je časopis „Pravo – teorija i praksa“, prema kategorizaciji naučnih časopisa domaćih izdavača za 2023. godinu, prepoznat kao nacionalni časopis međunarodnog značaja (kategorije M24) za naučnu oblast pravo i politikologija.

„Pravo - teorija i praksa“ je časopis otvorenog pristupa i do sada je indeksiran u 17 značajnih centara, među kojima su: HeinOnline, ERIH PLUS – European Reference Index for the Humanities and the Social Sciences, CEEOL, DOAJ-Directory of Open Access Journals, CrossRef, Publons, doiSerbia i druge baze. Brojevi časopisa su hronološki uredno dostupni u Srpskom citatnom indeksu.

Uredništvo časopisa će nastojati da i u daljem radu nastavi sa uspostavljenom praksom kontinuiranog unapređenja svih parametara kvaliteta časopisa. Trudićemo se da, kao i do sada, uspešno prevaziđemo sve potencijalne izazove i opravdamo poverenje koje nam je dato važećom kategorizacijom naučnih časopisa.

Zahvaljujemo se na dosadašnjem doprinosu u radu i napredovanju časopisa. Iskreno se nadamo lepoj i kvalitetnoj budućoj saradnji.

Srdačno,

Glavna urednica časopisa
Dr Jelena Matijašević, redovni profesor i prodekan za nauku

logo