+381 (0)24/554-635 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Praksa u advokatskoj kancelariji Pajtašev

17.11.2022.godine Novosti

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe i Advokatska kancelarija Pajtašev T. Milan iz Novog Sada potpisali su sporazum o saradnji.

U svečanoj sali Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu 17.11.2022. godine prof. dr Milan Počuča, dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu u cilju kontinuiranog razvoja i stručnog usavršavanja studenata pravnog fakulteta potpisao je sporazum o saradnji sa Advokatskom kancelarijom Pajtašev T. Milan iz Novog Sada, čiji je predstavnik uvaženi advokat Milan Pajtašev, advokat u Novom Sadu.

Uspostavljeni sporazum o saradnji kao primarni cilj posebno ističe razvoj nauke i obrazovanja kao ključnog preduslova za razvoj svakog zdravog društva.

Sporazumom je predviđena mogućnost da studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu obavljaju stručnu praksu u advokatskoj kancelariji, stiču praktična znanja, pripremajući se za samostalan rad u advokaturi i oblasti pravne struke. Ovaj vid saradnje obezbeđuje sve preduslove za izvođenje kvalitetne praktične nastave, kao i eventualno organizovanje specijalističkih kurseva, obzirom da je kancelarija usko specijalizovana za oblast privrednog i građanskog prava.

logo