+381 (0)24/554-635 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Velika zlatna medalja za kvalitet u oblasti obrazovanja

16.03.2022.godine Novosti

Na međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi”, koji je održan 09. i 10. marta 2022. godine, po sedamnaesti put na Novosadskom sajmu, uručena su priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama, među kojima je Pravni fakultet za privredu i pravosuđe nagrađen velikom zlatnom medaljom, dok je Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu poneo Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma i zvanje Apsolutnog šampiona 17. međunarodnog sajma obrazovanja „Putokazi“.

Veliki šampionski pehar, prof. dr Marku Cariću, rektoru Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, uručili su prof. dr Boris Nadlukač, izvršni direktor za sajamsku delatnost i Dejan Madić, rektor Univerziteta u Novom Sadu. „Nije u pitanju samo čast već i obaveza da se u daljem procesu rada i delovanja maksimalno potrudimo u ostvarivanju novih ciljeva još više i dalje uz saradnju sa dobrim partnerima“- istakao je rektor Univerziteta prof. dr Marko Carić.

Veliku zlatnu medalju Novosadskog sajma za Pravni fakultet za privredu i pravosuđe primio je prof. dr Mirko Kulić, dekan, koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo što je Fakultet dobio prestižno priznanje šestu godinu za redom.

Apsolutni šampion kvaliteta, Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu, dobitnik je i velike zlatne medalje za kvalitet obrazovanja, a takve medalje su pored Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, dobila još dva fakulteta u sastavu Univerziteta - Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment i Farmaceutski fakultet, Novi Sad, dok je Tamari Krstić, direktorki marketinga Univerziteta Privredna akademija dodeljeno posebno priznanje. Priznanja i ovog puta potvrđuju posvećenost rukovodstva Univerziteta, kao i svih fakulteta u njegovom sastavu, stalnom unapređenju kvaliteta. Ocenu kvaliteta obrazovnih institucija izvršila je međunarodna komisija, te je na osnovu ukupnih rezultata ocenjivanja kvaliteta Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu osvojio Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma za visok kvalitet u oblasti obrazovanja.

logo