+381 (0)24/554-635 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Specijalistički kurs „Operativni rad inspektora Odeljenja kriminalističke policije u suzbijanju opšteg i privrednog kriminaliteta“

09.01.2018.godine Novosti

Specijalistički kurs „Operativni rad inspektora Odeljenja kriminalističke policije u suzbijanju opšteg i privrednog kriminaliteta“ organizovan je 20. i 21. decembra 2017. godine, u okviru Centra za edukaciju i specijalističke kurseve Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. Organizator i rukovodilac kursa je prof. dr Jelena Matijašević-Obradović, Savetnica Dekana za nastava i vannastavna pitanja.
Prvo predavanje, 20. decembra 2017. godine, održao je šef Odseka za suzbijanje opšteg kriminala u Odeljenju kriminalističke policije, Policijske uprave u Novom Sadu, diplomirani specijalista kriminalista i diplomirani pravnik, g-din Nikola Avramović, dok su 21. decembra 2017. godine, predavanja održali pomoćnik načelnika Policijske uprave u Novom Sadu, g-din Goran Radonjić, i samostalni policijski inspektor Odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, Odeljenja kriminalističke policije, dr Aleksandar Petković.
Specijalistički kurs je okupio veliki broj polaznika. Pored studenata Pravnog fakulteta, za pohađanje kursa se opredelio i značajan broj studenata sa drugih visokoškolskih institucija, kao i advokatskih i sudskih pripravnika.
Pored polaznika, specijalističkom kursu su prisustvovali i uvaženi gosti iz advokature, zatim Osnovnog i Višeg Suda u Novom Sadu, kao i Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.
Značajnu podršku organizaciji kursa pružio je Sindikat srpske policije.
Naročita zahvalnost u ime Fakulteta i rukovodioca kursa, upućena je Savezu studenata Pravnog fakulteta.

logo