+381 (0)24/554-635 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

OBAVEŠTENJE O POČETKU RADA STUDENTSKOG SERVISA eSTUDENT

Poštovani studenti,
u cilju unapređenja kvaliteta procesa studiranja kreiran je studentski web servis eStudent koji počinje sa radom 02.12.2022. u 13h.

Studentski servis eStudent omogućava studentima online prijavu ispita, pregled finansijske kartice, uvid u tok studija, pregled položenih ispita i drugih relevantnih informacija od značaja za proces studiranja. Postupak migracije podataka u servis eStudent je u toku i u skladu sa tim, potpunost i tačnost svih podataka biće ažurirana u narednom periodu.

Registraciju možete izvršiti na sledećem linku: https://ssluzba.pravni-fakultet.edu.rs/

Uputstvo za registraciju možete preuzeti OVDE. Molimo vas da se u potpunosti upoznate sa sadržajem uputstva kako biste mogli da adekvatno koristite sve usluge studentskog servisa eStudent.

VAŽNA NAPOMENA PRILIKOM REGISTRACIJE

Prilikom registracije u okviru polja MK upisujete sledeću oznaku:

Studenti na prvoj i drugoj godini studija u sedištu Ustanove (Novi Sad) i svim visokoškolskim jedinicama (VŠJ) upisuju sledeću oznaku – OA Studenti na trećoj i četvrtoj godini studija, kao i apsolventi u sedištu Ustanove (Novi Sad) upisuju sledeću oznaku – AO Studenti na trećoj i četvrtoj godini studija, kao i apsolventi koji studiraju u visokoškolskim jedinicama (VŠJ) upisuju sledeću oznaku – OP TEHNIČKA PODRŠKA

U slučaju tehničkih problema prilikom registracije možete se obratiti na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

logo