Prijava Registracija

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Kreirajte nalog

Polja označena asteriskom (*) su obavezna.
Ime *
Korisnik *
Lozinka *
Verifikuj lozinku *
Email *
Verifikuj email *
Captcha *

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe ima akreditovano odeljenje u Subotici na kojem se izvode osnovne akademske studije studijskog programa Opšte pravo.

Osnovne akademske studije traju četiri godine i po njihovom završetku stiče se ukupno 240 ESPB bodova i zvanje DIPLOMIRANI PRAVNIK.

Uslov za upis Osnovnih akademskih studija jeste prethodno završeno četvorogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i položen prijemni ispit.

Svi studijski programi na Fakultetu su dizajnirani u skladu sa studijskim programima renomiranih evropskih univerziteta koje obučavaju stručnjake i posluju u skladu sa osnovnim principima evropskog sistema studija, kao što je definisano u okviru Bolonjske deklaracije i Evropskog sistema prenosa bodova ( ESPB ). Takođe, svi studijski programi na svim nivoima studija se realizuju u skladu sa evropskim standardima i preporukama. Pravni fakultet za privredu i pravosuđe nudi veoma širok izbor kvalitetnih i akreditovanih studijskih programa na osnovnim akademskim, master akademskim i doktorskim studijama. U sedištu Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu realizuje se 6 studijskih programa, a u akreditovanim odeljenjima u Beogradu, Subotici, Šapcu i Nišu realizuje se studijski program Opšte pravo. Svi studijski programi na svim nivoima studija su akred- itovani od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta (KAPK) Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

pretprijava
online-prijava

 

banner-moodle

Kursevi VSJ Subotica

Pisanje pravnih akata

Pisanje pravnih akata

Rukovodioci kursa: Vidaković Vukica PR Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Majlat Boris Asistent Cvijanović Srđan Asistent Spec...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download