Prijava Registracija

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Kreirajte nalog

Polja označena asteriskom (*) su obavezna.
Ime *
Korisnik *
Lozinka *
Verifikuj lozinku *
Email *
Verifikuj email *
Captcha *

Obaveštenja za studente - VŠJ Subotica

Ovde se nalaze sva obaveštenja u vezi studijskog programa osnovnih akademskih studija – VŠJ Subotica. Možete se pretplatiti na RSS Feed klikom na ikonicu u gornjem desnom uglu.

Studenti su dana 29.11.2016. godine sa predmetnim nastavnikom Prof. dr Radicom Šipovac posetili Poresku upravu u Subotici i upoznali se sa radom i razvojnim potencijalima Poreske uprave.

Studenti su informisani o organizacionoj strukturi i opisu funkcija, javnosti rada i ovlašćenjima, obavezama i načinima postupanja, obimu zakonskih propisa, uslugama koje se pružaju zainteresovanim licima, postupku po žalbama komitenata na poreska upravna akta, podacima o prihodima i rashodima, javnim nabavkama, zaradama i drugim primanjima, vrstama i postupaku pristupa informacijama od javnog značaja, poreskim oblicima i drugim poslovima i zadacima.
Zahvaljujemo se na dobrodošlici i profesionalnom pristupu zaposlenih u ovoj ustanovi i nadamo se zajedničkoj obostranoj saradnji i u narednim godinama.

Pozivamo sve studente koji su zainteresovani za učešće na takmičenju u besedništvu da prisustvuju sastanku koji će se održati 19.10.2015.g. u 17h u svečanoj sali Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu.

Za sve informacije možete se obratiti asistentkinji Marijani Mladenov na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pozivamo sve studente koji su zainteresovani za učešće na takmičenju u Međunarodnom humanitarnom pravu da prisustvuju sastanku koji će se održati 01.06.2015.g. u 17h u svečanoj sali Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu.

Za sve informacije možete se obratiti asistentkinji Marijani Mladenov na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Jedinstvenu rang lista kandidata koji su položili prijemni ispit u prvom upisnom roku možete pogledati ovde.

pretprijava
online-prijava

 

banner-moodle

Kursevi VSJ Subotica

Pisanje pravnih akata

Pisanje pravnih akata

Rukovodioci kursa: Vidaković Vukica PR Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Majlat Boris Asistent Cvijanović Srđan Asistent Spec...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download