Prijava Registracija

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Kreirajte nalog

Polja označena asteriskom (*) su obavezna.
Ime *
Korisnik *
Lozinka *
Verifikuj lozinku *
Email *
Verifikuj email *
Captcha *

Potpisan sporazum o saradnji Pravnog fakulteta i Grada Subotice

28 jun 2017

Dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, prof. Marko Carić i gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban potpisali su sporazum o saradnji između Fakulteta i Gradske uprave, u Zelenoj sali Gradske kuće.

Profesor Marko Carić je rekao da je Fakultet prepoznao potencijal Subotice još pre nekoliko godina i da su se zbog toga odlučili da u našem gradu otvorePravni fakultet za privredu i pravosuđe, kako bi studentima i omladini Subotice pružili određene razvojne potencijale i mogućnosti.

-Na ovaj način, potpisivanjem ugovora sa Gradom Subotica, mi ćemo se oslanjati jedni na druge. Naš zadatak će biti da proizvodimo i obučavamo kadrove za potrebe privrede i pravosuđa Subotice, a Grad će nama biti na usluzi u određenim projektima, razvojnim potencijalima i mogućnostima. U pitanju je jedan sinergijski pristup, na obostranu korist- izjavio je dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe.

-Fakultet je do sada organizovao praksu za studente u organima privrede, sudstva, pravosuđa i tužilaštva, kako bi mogli da prepoznaju svoje prereferencije, sposobnosti i sklonosti i kako bi se lakše usmerili nakon završetka studija. Od sada, praksu će moći da rade i u Gradskoj upravi- rekao je Carić.

Da podsetimo, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe za upis u prvu godinu studija nudi 10% popusta na školarinu i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata, uz prijavu do 30. juna.

Potpisan sporazum o saradnji Pravnog fakulteta i Grada Subotice

pretprijava
online-prijava

 

banner-moodle

Kursevi VSJ Subotica

Pisanje pravnih akata

Pisanje pravnih akata

Rukovodioci kursa: Vidaković Vukica PR Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Majlat Boris Asistent Cvijanović Srđan Asistent Spec...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download