Prijava Registracija

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Kreirajte nalog

Polja označena asteriskom (*) su obavezna.
Ime *
Korisnik *
Lozinka *
Verifikuj lozinku *
Email *
Verifikuj email *
Captcha *

Dan otvorenih vrata i predavanje na temu „Vršnjačko nasilje“

29 maj 2017

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, Visokoškolska jedinica u Subotici,otvorio je vrata svim zainteresovanim srednjoškolcima-maturantima, kojima je predstavljen studijski i stipendijski program ove visokoobrazovne ustanove.

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, jedini je privatni fakultet u Subotici, koji ima akreditovano odeljenje i sopstvenu modernu zgradu, opremljenu najsavremenijom opremom, koju su budući studenti imali priliku da obiđu. U ovoj obrazovnoj ustanovi ističu da osećaju dužnost i odgovornost da zadrže mlade na studiranju u našem gradu, što im je dodatni podsticaj da im pruže što kvalitetniji izbor.

Trenutno imamo tri stipendijska programa na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe - program pune stipendije dr prof. Slavko Carić, koje obuhvata školarinu od 6.000 evra za kompletno školovanje, zatim stipendiju koja pokriva pola školovanja na našem Fakultetu i novi stipendijski program, odnosno stipendije za naše najbolje studente, rekao je Srđan Cvijanović, PR menadžer.

U okviru Dana otvorenih vrata, održano je predavanje na temu „Vršnjačko nasilje“, a predavači su bili Osnovni javni tužilac, Livija Panić Miletić i sudija Višeg suda u Subotici, Milena Radivojev. Da je zainteresovanost za Pravni fakultet u Subotici velika, govori i veliki odaziv maturanata iz subotičkih srednjih škola.

- Sporazumi o partnerstvu sa subotičkim srednjim školama svedoče o jako dobroj saradnji, pa danas očekujemo da će doći svi maturanti. Zainteresovanost je izuzetno dobra i mi smo ispred Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe zadovoljni, dodao je Cvijanović.

Prednost studiranja na subotičkom Pravnom fakultetu, pored ušteda za troškove smeštaja, ishrane i puta, je veliki značaj koji ova visokoobrazovna ustanova pridaje praktičnom radu u subotičkim sudovima, tužilaštvu, notarskoj, advokatskoj i privrednoj praksi, koja je na raspolaganju budućim subotičkim pravnicima. 

Dan otvorenih vrata i predavanje na temu „Vršnjačko nasilje“

pretprijava
online-prijava

 

banner-moodle

Kursevi VSJ Subotica

Pisanje pravnih akata

Pisanje pravnih akata

Rukovodioci kursa: Vidaković Vukica PR Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Majlat Boris Asistent Cvijanović Srđan Asistent Spec...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download