Prijava Registracija

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Kreirajte nalog

Polja označena asteriskom (*) su obavezna.
Ime *
Korisnik *
Lozinka *
Verifikuj lozinku *
Email *
Verifikuj email *
Captcha *

Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe upoznati sa izvršnim postupkom

23 maj 2017

Javni izvršitelj Danijel Tomašević 22.05.2017. godine održao je predavanje studentima Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe na temu „Izvršni postupak“.

Tribinu je otvorio prof. dr Milorad Bejatović, prodekan za nastavu na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe i ukratko upoznao studente sa predavačem i tematikom koja se obrađivala tokom tribine.
Javni izvršitelj Danijel Tomašević imenovan za područje Višeg i Privrednog suda u Novom Sadu i predsednik organizacione jedinice Komore javnih izvršitelja za područje Vojvodine, tokom predavanja upoznao je studente sa izvršnim postupkom koji predstavlja postupak po kome sudovi sprovode prinudno ostvarenje potraživanja i sprovode obezbeđenje potraživanja. Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe imali su priliku da saznaju nešto više o procedurama u izvršnom postupku, strankama koje se pojavljuju u postupku izvršenja, kao i sa različitim vrstama svojine nad kojima može da se sprovede izvršni postupak. Pored toga, studenti su upoznati i sa specifičnostima ovog postupka, problemima koji mogu da se pojave, kao i sa medijacijom u izvršnom postupku i to kroz brojne primere iz prakse o kojima je govorio gostujući predavač Danijel Tomašević.
Studenti su sa velikim interesovanjem učestvovali u tribini i postavljali pitanja g. Danijelu Tomaševiću.

Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe upoznati sa izvršnim postupkom

   

pretprijava
online-prijava

 

banner-moodle

Kursevi VSJ Subotica

Pisanje pravnih akata

Pisanje pravnih akata

Rukovodioci kursa: Vidaković Vukica PR Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Majlat Boris Asistent Cvijanović Srđan Asistent Spec...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download