Prijava Registracija

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Kreirajte nalog

Polja označena asteriskom (*) su obavezna.
Ime *
Korisnik *
Lozinka *
Verifikuj lozinku *
Email *
Verifikuj email *
Captcha *

Sajam obrazovanja u Subotici

12 maj 2017

U Tehničkoj školi „Ivan Sarić“ održan je tradicionalni Sajam obrazovanja koji je namenjen osmacima i učenicima završnih razreda srednje škole.

Na Sajmu je svoje programe i obrazovne profile predstavilo dvanaest srednjih škola iz Subotice i Bačke Topole, kao i osam visokih strukovnih škola i fakulteta, kako bi  đaci i budući studenti lakše doneli odluku o nastavku školovanja.

Među desetak fakulteta i viših škola iz cele Srbije, budućim studentima se predstavio i Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, koji je pored stdijskih programa promovisao i studentske stipendije.

- Danas na sajmu obrazovanja predstavljamo opšte pravni studijski program kao jedini program koji nudimo u visokoškolskoj jedinici u Subotici.Takođe danas predstavljamo kako stare tako i nove studentske stipendije. Ranijih godina smo imali dva programa stipendiranja studenata: program punih stipendija – koje pokrivaju kompletne troškove studiranja za sve 4 godine na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, i program stipendija koje pokrivaju 50 posto troškova studiranja . Novi stipendijski program koji promovišemo je stipendiranje najboljih studenata našeg Fakultetu, reči su Srđana Cvijanovića, PR menadžera subotičkog Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, jedinog privatnog fakulteta u Subotici koji ima akreditovano odeljenje, sopstvenu modernu zgradu, opremljenu najsavremenijom opremom i učilima.

Cvijanović je takođe istakao da je prednost studiranja na subotičkom Pravnom fakultetu, pored uštede za troškove smeštaja, ishrane i puta, praksa koja se odvija u subotičkim sudovima, tužilaštvu, notarskoj, advokatskoj i privrednoj praksi koja je na raspolaganju kako aktuelnim, tako i budućim studentima.

Sajam obrazovanja u Subotici

pretprijava
online-prijava

 

banner-moodle

Kursevi VSJ Subotica

Pisanje pravnih akata

Pisanje pravnih akata

Rukovodioci kursa: Vidaković Vukica PR Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Majlat Boris Asistent Cvijanović Srđan Asistent Spec...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download