Prijava Registracija

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Kreirajte nalog

Polja označena asteriskom (*) su obavezna.
Ime *
Korisnik *
Lozinka *
Verifikuj lozinku *
Email *
Verifikuj email *
Captcha *

Reč DekanaRazgovor sa Dekanom: Ponedeljkom od 12 do 15h.

Posvećenost Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe kvalitetu i osavremenjavanju, kako nastavnog, tako i nenastavnog procesa, jeste ono što prati i usmerava naše napore da studentima pružimo vrhunska znanja i veštine i da ih pripremimo za uspešnu budućnost. Odlukom da se upišete na bilo koji stepen studija Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe opredeljujete se za stalni napredak, usavršavanje i siguran uspeh, jer je naš cilj da od vas stvorimo stručnjake koji će biti lideri u svojim oblastima.

Akreditacija

Kvalitet je ono što Pravni fakultet za privredu i pravosuđe čini posebnim i drugačijim od drugih. Naš sistem kvaliteta za delatnost pružanja obrazovnih usluga i naučno istraživanje u oblasti visokog obrazovanja, usklađen je sa zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2008 što je potvrđeno i sertifi katom od strane sertifi kacione kuće TÜV AUSTRIA CERT iz Beča. Sertifikovani sistem menadžmenta kvalitetom potvrđuje činjenicu da je rukovodstvo Univerziteta Privredna akademija i fakulteta u sastavu posvećeno stalnom unapređenju kvaliteta i ukazuje na dalju obavezu Univerziteta i svih njenih članica da kontinuirano prate i unapređuju efektivnost i efikasnost sistema kvaliteta na nivou Univerziteta Privredna akademija.

pretprijava
online-prijava

 

banner-moodle

Kursevi VSJ Subotica

Pisanje pravnih akata

Pisanje pravnih akata

Rukovodioci kursa: Vidaković Vukica PR Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Majlat Boris Asistent Cvijanović Srđan Asistent Spec...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download